lördag 20 februari 2010

It´s enough

Tack, tack, tack men nu räcker det faktiskt !
Jag menar det får ju vara måtta på hur mycket vår herre skall testa mig. Nu får han där uppe inse att jag är jädrigt enveten !
För det måste väl vara så att det här är en test på hur mycket jag klarar av när det gäller boendet mitt i ingenstans ... mitt paradis !
Visserligen har jag sagt att jag gillar att skotta snö ...och det gör jag .. men var sjutton har han tänkt sig att jag skall göra av skiten då !
Visst har jag gott om utrymme i trädgården men ändå .. det är lite för mycket höga vallar och .... ja, lite gnällig kanske jag är i alla fall då.... men absolut inte mycket ..
Skall det hålla på så här så får jag skaffa en snöslunga och en av arméns bandvagnar ... men ger upp ... det gör jag aldrig !


Någonstans i snöhögen vet jag att det står ett sån´t där trädgårdsbord med fasta bänkar ... jo, jag såg bordskivan igår ..visserligen täckt av en massa snö men jag såg bordet .. det gjorde jag .... jag är alldeles säker på att det stod där !
Idag - borta, väck !
Blir ingen fika där på lääänge !


Nu skall jag skotta mig fram till fåglarnas matplats och utfordra de små stackarna och sedan till vedboden så att jag har nå´t att mata brasan med !Hej hopp nu kör vi !

3 kommentarer:

Markattan sa...

Ja nu räcker det. Idag blir det en lång utevistelse med snöskyffeln i högsta hugg. Våra enar måste avsnöas innan grenarna knäcks, vilket vore en katastrof.

Markattan, svettas bara jag tänker på det jobbet

Den hemska tvillingen sa...

Å hej och hå, skotta ni, jag tar hand om småbarnen under tiden.

Ännelaij sa...

Ja nu får det minsann vara nog.
Detta är verkligen för mycket, det tycker alla.
Var 23 år senast det var på det här viset.
Hoppas det dröjer 23 år till till nästa vinter med dessa snömängder.

suck