fredag 11 juni 2010

London del 1

Efter att ha hämtat mig efter informationen om att sonen och hans fästmö hade gift sig checkade jag in på Landvetter för att transporteras till London.
Sonen och hans fru stod och väntade på Heathrow glada som lärkor över att dels vara nygifta dels ock att ha lyckats lura hela familjen (förutom bröllopsvittnena då) .Vi tog taxi till hotellet , ett hotell som var så stort att man nästan hade behövt GPS för att inte gå vilse i korridorerna.Senare på kvällen bjöds vi på champagne och åt en härlig middag.Ha,ha - Det är nog inte någon mera än jag som suttit klädd i jeans på Hilton och ätit bröllopsmiddag .... eller !?

Jodå, en torpare från de djupa skogarna vet verkligen att uppföra sig skall jag säga.
Men vad tusan, jag hann inte införskaffa "snyggkläder" och jag kanske t.o.m införde en ny dresscode för bröllopsgäster .
Nåväl !

Kvällen avslutades med glada tillrop när C-J o M skulle skära upp bröllopstårtan.
Här snackar vi in/angrepp på en tårta som innehöll massor av mycket gott (inte med en liten nätt tårtspade -nej här var det närmast ett samurajsvärd) !
Fortsättning följer !

4 kommentarer:

Markattan sa...

Men vad bra, då kanske en liten Markatta vågar sig dit i jeans också. Tack för förarbetet! Roligt med sånt där som man plötsligt står inför,utan förvarning.

Hur är det med trappåkandet? Har det lugnat ner sig än och hur ser aktern ut?

Markattan, skickar grattiskramar, utom till trapprumpan, till höger och vänster

strandskatan sa...

Markattan: Jeans fungerade alldeles utmärkt !
Trappor ? Jag håller mig på markplan och pustar o stånkar så fort som jag försöker sätta mig. Uj,uj.. det kommer att ta tid innan jag återfår normal kulör på den "fronten" !!
Trevlig helg !

Cici sa...

Tårtkalas är alltid trevligt! Hoppas att det blev en bit över till dig också.

Ännelaij sa...

Vad trevligt det såg ut.
:)
Förstår att det var en överraskning, såklart att det funkar med jeans om man i övrigt är snygg men kan tänka mig att det kändes konstigt.

Jag ser framemot nästa berättelse.