torsdag 7 oktober 2010

Framsteg

Att ha de små och deras mor och far på besök förra helgen var alldeles underbart !
Tack alla fyra för att ni kom. Det var stort att ha er här !
Både Tage och Jamie klarar sig nu alldeles utmärkt utan syrgas och vi kunde därför t.o.m. ha levande ljus på bordet. Det har inte varit möjligt så länge syrgastuberna funnits med i bilden.
Mysigt var det, räkor åts det och vin dracks det !
De små gossarnas "resa" från mars månad fram till nu är fullständigt obeskrivlig och man kan bara njuta av att se deras framsteg.

Tage busar med mamma !


Jamie tar sig en power nap !Framsteg görs även när det gäller min köksrenovering. Snickaren kommer idag och (tror jag) slutför projektet. Det blir kanske lite målning kvar men det fixar jag alldeles på egen hand.
Idag har jag klätt om stolssitsarna med ett tyg som har en kulör som jag aldrig trodde jag skulle tycka om. Men har man varit modig nog att köpa en svart tapet med ränder som är gröna, röda, orange o grå och dessutom köpt en orange klocka så dög det inte med blått tyg på stolarna.


Det kommer att bli bra det här !3 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Fint värre ju, både med barnbarnsbesök och stolsfixandet.

Speja sa...

Det var jättesnyggt - både tapet och stolar. Du är ju värsta trendiga inredaren! Fast allra bäst var ju barnbarnen. Tänk, snart rantar de runt och ritar på tapeten och välter stolar. Härligt:)

strandskatan sa...

Dht: Mäktigt att få besök av de små herrarna! Stolarna från trettiotalet blir som nya igen!
Speja:Eller hur ! Orange tyg alltså .. för att inte tala om klockan. Ha,ha ..trendig jag ?!!När "knattarna" börjar bli kreativa är det ju tur att mormor valde en svart tapet !